Posle premijere 18.3 sledi i repriza 31.3 u pozorištu Boško Buha. Rezervišite svoju kartu na vreme! U medjuvremenu možete pročitati odlomak kritike za predstavu "Legenda o tebi" iz magazina STEPART.

"Škola Igre Ašhen Ataljanc je poslednjih decembarskih dana prošle godine darovala beogradskoj publici neobičnu predstavu pod nazivom "Legenda o tebi". Kroz četiri godišnja doba bajkovito, nežno, originalno i šaljivo, vodila nas je vešta ruka rediteljke od detinjstva do odrastanja. Učenice škole, ne starije od tri godine, pokazale su visok stepen znanja i skoro profesionalno sledile zahteve koreografije, od klasične, neoklasične, savremene do hip-hopa. Vidno je ulaganje od tri meseca svakodnevnog rada i truda da bi se postigao vrlo visok nivo izvodjenja.

Mladi protagonisti od najmanjih, starih samo 5 godina preko srednjih do tinejdžera bili su sjajni tumači poetskih slika i neodoljivo šarmantni parafrazirajući sopstvene mangupluke.

Bilo je to čarobno ogledalo u čijoj su se scenografiji, maštovitoj i funkcionalnoj, odražavala sva razdoblja neponovljivog čuda odrastanja.

Bravo za mladu Školu Igre Ašhen Ataljanc, za mlade izvodjače i ne na kraju autore i idejne tvorce ovog sjajnog umetničkog dogadjaja koji je svojom originalnošću i lepotom ukrasio već oveštale predpraznične priredbe za decu."Još jedna premijera predstave "Legenda o tebi", ovoga puta u pozorištu "Boško Buha" 18.marta u 19h. Dodjite i uživajte sa nama!!!Pogledajte trailer predstave "Legenda o tebi", i pridružite nam se na sledećem izvodjenju 28.februara u pozorištu "Boško Buha"

Dragi moj mladi gledaoče, nadam se da će ti biti zanimljivo šta smo za tebe u pozorištu napravili. Neko će ti se sa scene poveravati, veruj mi, baš tebi. Volela bih da to saslušaš. Cela predstava je san jedne devojčice koja je izgubila svoju baletsku patiku. Ona je traži i u toj potrazi će svašta nešto otkrivati i pronalaziti, a i ti zajedno s njom. Da znaš da te volim i da smo vrlo slični, jer kako god da okreneš, proleće, leto, jesen, zima, dete, list, baba, pas....ništa nije nešto drugo. Sve je Sve a Ja sam Ti .

Tvoja rediteljka

Dara Deluka


Vesti

Stpendije za učenike Škole Igre!

Ovogodišnja saradnja Škole Igre Ašhen Ataljanc sa  školom "Mystic Ballet" u Sjedinjenim Američkim Državama donosi djacima naše škole dve stipendije za četvoronedeljni seminar!! Ovom prilikom se zahvaljujemo Goranu Subotiću, osnivaču "Mystic Ballet" kompanije, i čestitamo devojkama na postignutom uspehu. http://mysticballet.org/

Saznajte više >>

Promena termina od 15. marta

Poštovani, obaveštavamo vas da će od 15.marta biti ukinut treći termin u grupi rekreativnog baleta za odrasle. Ostala dva časa će se održavati u terminima: utorak i četvrtak od19:00h!

Saznajte više >>